Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης εδώ και 35 χρόνια σε ιδιόκτητο χώρο (γραφείο-αποθήκη).

Με υπευθυνότητα και συνέπεια  σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και με την πολυετή εμπειρία μας, σας  προσφέρουμε λύσεις έξυπνες και κυρίως ικανές να ανταποκριθούν και στις «υψηλότερες» απαιτήσεις στο χώρο του ηλεκτρισμού.

Η εταιρία μας διαθέτει Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανολόγο Μηχανικό που μπορούν να εκπονήσουν μελέτες ηλεκτρομηχανολογικών έργων υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνοντας τόσο το σχεδιασμό, όσο και την κατασκευή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων πάσης φύσεως κτιρίων. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Α.Π.Ε.) καθώς την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό συστημάτων ΚΝΧ για εξυπνο σπίτι.

 Το προσωπικό μας απαρτίζεται από έμπειρους ηλεκτρολόγους και υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη μας διασφαλίζουν τόσο την εκτέλεση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ενός έργου, όσο και την μετέπειτα ομαλή λειτουργία του, αλλά και την ασφάλεια του χρήστη.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην ποιότητα των χρησιμοποιούμενων ηλεκτρολογικών υλικών, τα οποία είναι ασφαλή και αξιόπιστα και πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζονται από τον ΕΛΟΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε εμάς θα βρείτε αμεσότητα και άριστη εξυπηρέτηση, καθώς θα σας εξηγήσουμε τυχόν απορίες σας και θα δώσουμε κάθε πιθανή λύση που μπορεί να ανταποκριθεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
Χάρη στην μακρόχρονη πείρα και εμπειρία που διαθέτουμε, διεκπεραιώνουμε με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε εργασία χρειαστεί και εγγυούμαστε το άριστο αποτέλεσμα.

TOP